Η ιστορία της ασιατικής κουζίνας χάνεται στα βάθη των αιώνων, ενώ σήμερα είναι από τις πιο διάσημες σε όλο τον κόσμο. Λόγω του ότι αποτελείται από πιάτα που προέρχονται από χώρες με παρόμοιες διατροφικές συνήθειες, διακρίνεται από κάποια κοινά χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα και ποικιλομορφία. Από τις πιο γνωστές σε εμάς γεύσεις είναι αυτές της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης. Λαχανικά, ρύζι, noodles, θαλασσινά, κρέατα χαμηλών λιπαρών πρωταγωνιστούν και συνθέτουν ισορροπημένα πιάτα, πλούσια σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και με χαμηλά λιπαρά. Αναγνωρίζοντας την ποιότητα και τη θρεπτική αξία των υλικών που χρησιμοποιούνται στις κουζίνες της Ασίας, στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σας προτρέπουμε να τα δοκιμάσετε και να μεταφερθείτε γευστικά στην Άπω Ανατολή, μέσα από τις συνταγές του ένατου τεύχους του «αλφαγεύση».

CLICK HERE FOR ENGLISH ISSUE

ΑΡΧΕΙΟ ΑΛΦΑΓΕΥΣΗ

SHARE THIS