ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λεμεσού

 

ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

• Καλωσήρθατε στην υπεραγορά του αύριο!

Η ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΛΕΜΕΣΟΥ λειτούργησε το 2008 στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή καλωσορίζοντας τους Λεμεσιανούς στην πολυτέλεια ποιότητας και ποικιλίας των ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ο καταναλωτής μπαίνοντας στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΛΕΜΕΣΟΥ διακρίνει αμέσως την ανωτερότητα στο μοντέρνο και λειτουργικό κτιριακό σχεδιασμό της όπως και στην απαράμιλλη αφθονία και φρεσκάδα προϊόντων που προσφέρονται. Ο στόχος για «γρήγορα, εύκολα και ευχάριστα ψώνια μέσα σε πολυτέλεια διακόσμου και ευχάριστο κλίμα» επιτεύχθηκε εξ αρχής. Με πλατύ χαμόγελο και φιλοξενία οι υπάλληλοι της ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΛΕΜΕΣΟΥ σας καλωσορίζουν και σας εξυπηρετούν διαθέτοντας στα ράφια τους ότι πιο ποιοτικό, ότι πιο φρέσκο, ότι κι αν ζητάτε μέσα από χιλιάδες προϊόντα κάνοντας τις αγορές για το καθημερινό σας τραπέζι μια απολαυστική και ευχάριστη εμπειρία.

Η υπεραγορά λειτουργεί σε δύο επίπεδα, ισόγειο και υπόγειο και διαθέτει διώροφο στεγασμένο χώρο στάθμευσης για 100 αυτοκίνητα, 8 ταμεία και τμήματα φρουταρίας, κρεοπωλείου, ντελικατέσσεν, ψαραγορά και φούρνου. Σημειώνεται πως είναι η μόνη υπεραγορά στη Λεμεσό που διαθέτει μια πρωτοποριακή κυλιόμενη σκάλα που κάνει το υπόγειο ισόγειο καθώς τα καροτσάκια κινούνται πραγματικά μόνα τους ανάμεσα στους ορόφους.

ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΛΕΜΕΣΟΥ. Η υπεραγορά που χαίρεσαι να ψωνίζεις.

Τοποθεσία

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 118, Λεμεσόσ
Τηλ: 25869869.

Από τη Λεωφόρο Κολωνακίου στρίψτε στα φώτα τροχαίας της Λαϊκής Τράπεζας στα αριστερά σας, προς τη οδό Αρμονίας. Προχωρήστε και θα βρείτε τη υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα δεξιά σας.