Πέστροφα στην σχάρα με λάιμ και πιπέρι

Ingredients: 
  • 2 κουταλακια ξύσμα από λάιμ
  • ½ κουταλάκι σπασμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 4 φιλέτα πέστροφας (720γρ)
  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι (300γρ)
  • 2 λαιμ
Add to shopping list
Preparation: 

Προετοιμασία 10 λεπτά (συν ο χρόνος μαριναρίσματος). Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά.

Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ το ξύσμα από λαιμ, το πιπέρι το λάδι και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Σκεπάστε το και φυλάξετε το στο ψυγείο για 1 ώρα. Εντωμεταξύ κόβετε το κρεμμύδι και τα λαιμ σε μεγάλες φέτες. Ψήνετε το ψάρι με το κρεμμύδι και το λάιμ σε ζεστό, λαδωμένο μπάρμπεκιου, χωρίς κάλυμμα μέχρι το ψάρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές και καλά μέχρι μέσα, όπως και το κρεμμύδι με το λαιμ. Σερβίρετε το ψάρι με ψημένα κρεμμύδια και λαιμ.

Μερίδες 4. Ανά μερίδα 15.6γρ λίπος, 1268 kj.