Από τα νερά της ανοιχτής θάλασσας της Λεμεσού, τα ψάρια Levantina φτάνουν στο πιάτο μας, χαρίζοντάς μας τη μοναδική τους γεύση! Η τσιπούρα και το λαβράκι Levantina εκτρέφονται στον κόλπο της Λεμεσού με αγάπη, μεράκι και πολύ κόπο και αλιεύονται καθημερινά για να διατεθούν προς κατανάλωση την ίδια κιόλας μέρα. Στα βραβευμένα κυπριακά ψάρια Levantina αφιερώσαμε αυτό το τεύχος του «αλφαγεύση» και σας παρουσιάζουμε λαχταριστές συνταγές με βάση δύο από τα σημαντικότερα είδη ψαριού που καλλιεργούνται στην περιοχή της Μεσογείου.

Καλές δημιουργίες!