Αρωματικό, επιγευστικό, γεμάτο, φρουτώδες ή όποιος άλλος χαρακτηρισμός μας έρχεται στο μυαλό για το κρασί, πρόκειται αναμφίβολα για ένα μοναδικό δώρο της φύσης. Αποτέλεσμα του ταξιδιού της παραγωγής και της κατανάλωσής του μέσα στους αιώνες είναι η σημερινή εξαιρετική αισθητική και γνώση γύρω από το «νέκταρ των θεών».

Σε αυτό το τεύχος του «αλφαγεύση» πρωταγωνιστούν διαφορετικά είδη κρασιού από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, που επιβεβαιώνουν την αξία του μεσογειακού οίνου στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη. Στην υγεία μας!