Χρόνος Προετοιμασίας 20 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος 15 Λεπτά  


Υλικά Για 2 άτομα

500γρ. Βοδινό κιμά

50γρ. Μπέικον σε κύβους

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

5γρ σκόρδο ψιλοκομμένο

50γρ. βούτυρο

100γρ. Μανιτάρια σε φέτες

10γρ. Κίτρινη μουστάρδα

200μλ. Μαύρη μπύρα

50μλ φρέσκα κρέμα

200γρ. Τυρί μοτζαρέλα

Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Σε ζεστό τηγάνι λιώστε το βούτυρο και τσιγαρίστε το κρεμμύδι, το μπέικον και το σκόρδο μέχρι που να ροδοκοκκινίσουν.
  2. Προσθέστε το βοδινό και τσιγαρίστε για 5 λεπτά.
  3. Έπειτα προσθέστε τα μανιτάρια και την μουστάρδα.
  4. Περιχύστε με μπύρα και σιγοβράστε για 5 λεπτά. Ανακατέψτε περιστασιακά
  5. Τέλος προσθέστε την κρέμα και αφήστε να ελαττωθεί.
  6. Νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι.
  7. Αναμείξτε με την μοτζαρέλα και σερβίρετε άμεσα.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director