Χρόνος Εκτέλεσης

10 λεπτά

Χρόνος Ψησίματος

-

Μερίδα/ες

6

Βαθμός δυσκολίας

1

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

• 6 κούπες ποπκόρν έτοιμο
• 200γρ σοκολάτα κουβερτούρα λευκή
• χρώματα ζαχαροπλαστικής σε πάστα (ροζ, μωβ, κίτρινο)
• λίγα καραμελάκια

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

1.Ετοιμάζουμε ένα ταψάκι 25×35εκ. στρώνοντάς το με λαδόκολλα.

2. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.

3. Μοιράζουμε τη σοκολάτα σε όσα μπολάκια έχουμε χωρίσει.

4. Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας παίρνουμε λίγο από το χρώμα και χρωματίζουμε τη σοκολάτα ανακατεύοντάς τη καλά με ένα πλαστικό κουτάλι.

5. Αδειάζουμε το ποπκόρν στο ταψάκι.

6. Πασπαλίζουμε τη σοκολάτα με τη βοήθεια του κουταλιού παντού πάνω στο ποπ-κορν.

7. Πασπαλίζουμε τα καραμελάκια πάνω στο ταψάκι.

8. Ετοιμάζουμε και τις υπόλοιπες σοκολάτες και τις πασπαλίζουμε και αυτές πάνω από το ποπκόρν και τα καραμελάκια

9. Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα και να κολλήσουν τα ποπκόρν μεταξύ τους.

10. Σπάμε το γλυκό σε κομμάτια και σερβίρουμε.