Χρόνος Προετοιμασίας 5 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 30 Λεπτά


Υλικά Για 2 Άτομα

500γρ. μπουτάκια κοτόπουλο (drumstick)

50μλ. Χυμό ανανά

100γρ. ανανά κομμένο σε κομματάκια

2γρ. σκόρδο σκόνη

3γρ. πιπέρι cayenne

2γρ. κρεμμύδια σε σκόνη

2γρ. θυμάρι ξηρό

5γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

2γρ. ζάχαρη

1γρ. πάπρικα σε σκόνη

1γρ. all spices

1γρ. μοσχοκάρυδο

1γρ. κανέλα σε σκόνη

10μλ. λικέρ καρύδας

20μλ. Ρούμι

50γρ. βούτυρο

100γρ.  σάλτσα από καπνιστό BBQ


Εκτέλεση

  1. Για την μαρινάδα Jerk, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο και το BBQ.
  2. Μαρινάρουμε τα κοτόπουλα για τουλάχιστο 12 ώρες.
  3. Το σοτάρουμε σε βούτυρο να ροδοκοκκινίσει και τα τελειώνουμε σε μέτριο φούρνο 180 βαθμούς για ακόμα 20-25 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε με ντιπ από καπνιστό BBQ.

Φτιάξτε αυτή τη συνταγή με προϊόντα προσφορών από τις Υπεραγορές μας.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director