Χρόνος Προετοιμασίας 15 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 25-30 Λεπτά


 Υλικά Για 2 Άτομα

6 Μπουτάκια Κοτόπουλου

20μλ Ελαιόλαδο

1 Σκελίδα Σκόρδο τριμμένη

50μλ Χυμό Λεμονιού

2γρ Πάπρικα σε Σκόνη

100γρ Μουστάρδα

2 Κλωνάρια Δεντρολίβανο Μαδημένα

20μλ Φρέσκο Ζωμό Κοτόπουλο

200γρ σάλτσα BBQ

Αλάτι / Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Βράστε τα μπουτάκια σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουν για 10 λεπτά.
  2. Ανακατέψτε το φρέσκο ζωμό με την μουστάρδα, χυμό λεμόνι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το τριμμένο σκόρδο, το δεντρολίβανο, την σάλτσα BBQ, αλάτι και πιπέρι.
  3. Αλείψτε το κοτόπουλο με το μείγμα
  4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 170c για 25-30 λεπτά.

Φτιάξτε αυτή την συνταγή με τις προσφορές μας

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director