Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων υπεραγορών της Κύπρου. Η ιστορία τους άρχισε το 1958 όταν ο κ. Χαραλαμπίδης άνοιξε την πρώτη του υπεραγορά που σύντομα έγινε μια από τις πιο μεγάλες στην Κύπρο, αφού απόκτησε τη φήμη ότι διέθετε την καλύτερη και πλουσιότερη επιλογή από εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Είμαστε η μεγαλύτερη κυπριακή και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στη χώρα με 16 καταστήματα και 1700 εργαζόμενους τον Δεκέμβριο του 2019.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε πλήθος ποιοτικών προϊόντων σε ευρύτατο φάσμα τιμών: είμαστε υπεραγορές για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά.

1996

Το 1996 η Υπεραγορά Χαραλαμπίδη άρχισε τη λειτουργία της στην Έγκωμη με μια υπέρ- σύγχρονη υπεραγορά πολύ υψηλού επιπέδου που μπορούσε να συγκριθεί εύκολα με μερικές από τις ωραιότερες υπεραγορές στην Ευρώπη.

1997

Το 1997 η Υπεραγορά πωλήθηκε στον κ. Ανδρέα Παπαέλληνα που ίδρυσε τη Χ.Α.ΠΑΠΑΈΛΛΗΝΑΣ Εμπορική Λιμιτέντ και το 2002 μετονόμασε την Υπεραγορά Χαραλαμπίδη σε ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

2002

Το 2002 η εταιρία επεκτείνεται με την ίδρυση μιας άλλης υπεραγοράς στην Ακρόπολη. Η νέα Υπεραγορά εισήγαγε ένα νέο τρόπο ψωνίσματος στην Κύπρο όπου τόσο ο πελάτης όσο και το τρόλλυ του μεταφέρονταν από το ισόγειο στον πρώτο όροφο με ειδική κυλιόμενη σκάλα.

2004

Το 2004 η εταιρία εξαγοράζει μια τοπική υπεραγορά στη Λάρνακα τη ‘Φτηνή Γωνιά’ που με τη σειρά της ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε μια σύγχρονη υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανάλογη με τη φήμη της εταιρίας.

2007

Τον Οκτώβριο του 2007 η Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Εμπορική Λιμιτέντ επεκτείνεται στην Λεμεσό με μια μοντέρνα και άνετη υπεραγορά, και προσφέρει στον κόσμο της Λεμεσού την ποιότητα και το στυλ που μόνο οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ξέρουν να προσφέρουν!

2011

Μέσα του 2011 η εταιρεία εξαγοράζει μια τοπική υπεραγορά στην Δευτερά με την ονομασία ‘Green Valley’ όπου ανακαινίζεται σύμφωνα με τα πρότυπα των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και μετονομάζεται σε ΑΛΦΑΜΕΓΑ fresh & easy.

2011

Τέλος του 2011 η Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Εμπορική Λιμιτέντ επεκτείνεται στην Πάφο με μια υπεραγορά αξιοθέατο της Πάφου, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στα καθημερινά ψώνια των καταναλωτών της Πάφου.

2013

To 2013 ήταν χρονιά επεκτάσεων. Η εταιρεία άνοιξε νέες υπεραγορές στη κεντρική Λάρνακα, το Κολόσσι, τη Σκαρίνου και τον Κάψαλο.

2020

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα βραβεύονται με το Βραβείο CIO 100, ως μία από τις 100 πιο καινοτόμες τεχνολογικά εταιρείες διεθνώς, ανάμεσα σε κολοσσούς όπως η Samsung, η Deloitte Global, η Nestle, και η Dell.

2021

Η εταιρεία επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και δημιουργώντας το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα.