Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Fairy All in One Ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων κλασικές 22 Τεμάχια

819458
Ισχυρή καθαριστική δράση. Διαλύει τα λίπη. Αφαίρεση δύσκολων λεκέδων. Εξαιρετική λάμψη. Οι καψούλες διαλύονται γρήγορα. Έτοιμες για χρήση χωρίς αφαίρεση του περιτυλίγματος. Προστασία ασημικών. Πρόληψη σχηματισμού αλάτων. Δράση αλατιού. Δράση εκθαμβωτικού.
Πριν τη χρήση Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε την ειδική θήκη για το απορρυπαντικό πιάτων. Αν η καψούλα δεν χωράειστην ειδική θήκη του απορρυπαντικού των πιάτων, τοποθετήστε την επάνω στο καλάθι των μαχαιρωπήρουνων και επιλέξτε ένα πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση. Μην αφήνετε ασημικά και ανοξείδωτο ατσάλι να έρχονται σε επαφή. Μην πλένετε ευαίσθητα σερβίτσια πορσελάνης και λεπτά κρύσταλλα. Χρήση κατά προτίμηση 18 μήνες μετά από την ημερομηνία παραγωγής που αναγράφεται.
Χώρα Ε.Ε
Net Contents 297 g
Ingredients 5-15% Non-ionc surfactants, Oxygen-based bleaching agents, Polycarboxylates, <5% Phosphonates; Enzymes, Perfumes, Citronellol, Limonene, Linalool.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε το μαρκιά από παιδιά. Εάν έρθει σε επαφή με τα μάτια, προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβής για την υδρόβια ζωή, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής και είναι εύκολο να το κάνουμε, αφαιρέστε τους. Συνεχίστε μα ξεπλένετε. Εάν επιμένει ο ερεθισμός των ματιών συμβουλευτείτε γιατρό.