Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Finish Απορρυπαντικό Τζελ Πλυντηρίου Πιάτων με Λεμόνι 650 ml

838403
Η σύνθεση ταχείας διάλυσης του Finish All in 1 Max Power Gel χαρίζει απίστευτη λάμψη και καθαριότητα. Η βελτιωμένη σύνθεση 3x απολίπανσης με άρωμα λεμόνι, εξουτερώνει τα δύσκολα λιπαρά υπολείμματα για εκπληκτικά αποτελέσματα.
Πριν τη χρήση Ανοίξετε το μπουκάλι και ρίξτε το gel εντός της θήκης για το απορρυπαντικό μέσα στο πλυντήριο πιάτων. Κλείστε τη θήκη κι επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης που επιθυμείτε.
Χώρα Ευρώπη
Αποθήκευση Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50C.
Net Contents 650 ml
Ingredients <5% πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, <5% μη ιονικές επιφανειοδραστκές ουσίες, <5% φωσφονικές ενώσεις, ένζυμα ( Πρωτέαση, Αμύλαση), άρωμα (Limonene).
Contains Περιέχει Πρωτέαση
Allergy Info Περιέχει Πρωτέαση. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποφύγετε επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Τηλ.Κέντρου Δηλητηριάσεων Ελλάδας: 2107793777.