Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Finish Classic Απορρυπαντικό σε Σκόνη Πλυντηρίου Πιάτων με Λεμόνι 1 kg

143628
Η σκόνη Power Powder με δράση μουλιάσματος και άρωμα λεμονιού καθαρίζει δραστικά ακόμα και τους πιο σκληρούς λεκέδες προσφέροντας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.
Πριν τη χρήση Απομακρύνετε τα υπολείμματα φαγητού. Γεμίστε τη θήκη απορρυπαντικού ως τη γραμμή, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα για πολύ λερωμένα πιάτα. Χρησιμοποιήστε λιγότερη για ελαφρύτερες πλύσεις. Προσοχή! Παρακαλώ τοποθετήστε τη σκόνη στο κάτω μέρος του πλυντηρίου δίπλα στο φίλτρο και όχι στο δοχείο για το αλάτι. Σύστημα καθαριότητας για καλύτερα αποτελέσματα: Χρησιμοποιείτε πάντα τη Σκόνη Finish Classic μαζί με το εκθαμβωτικό και το ειδικό αλάτι.
Χώρα E.E.
Net Contents 1 kg
Ingredients <5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, <5% μη ιονικά τασιενεργά, <5% πολυκαρβοξυλικά, <5% φωσφορικές ενώσεις, ένζυμα (Πρωτεάση, Αμυλάση), Άρωμα.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας