Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Somat Ειδικό Αλάτι 5x Performance 1.5 kg

785041
Somat Special Salt 5x Performance. Ειδικό αλάτι για την αποσκλήρυνση του νερού στο πλυντήριο πιάτων. Αποσκληρυντικό νερού: Το νερό της βρύσης περιέχει ασβέστιο το οποίο επικάθεται στα πιάτα αλλά και στο πλυντήριο των πιάτων. Η τακτική χρήση του Somat Salt προστατεύει το πλυντήριο και τα πιάτα από τη βλαβερή συσσώρευση αλατιού. Απλή και εύκολη εφαρμογή, λόγω του πρακτικού ανοίγματος.
Πριν τη χρήση Συμβουλή για αποτελεσματική λάμψη: αν το πλυντήριο σας δεν έχει δέκτη άλατος, είναι καλύτερα να γεμίζετε τακτικά τη θήκη αποσκλήρυνσης νερού με Somat Salt (τουλάχιστον μια φορά τον μήνα). Έτσι, θα είστε σίγουροι πως ο μηχανισμός αποσκλήρυνσης του νερού θα λειτουργεί πάντοτε.
Net Contents 1.5 kg
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή! Το μαγειρικό αλάτι είναι ακατάλληλο για την αποσκλήρυνση του νερού, στα πλυντήρια των πιάτων, γιατί μπορεί να περιέχει αδιάλυτα συστατικά που ίσως καταστρέψουν το μηχανισμό αποσκλήρυνσης του νερού. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.