Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Somat Σκόνη Πλυντηρίου Πιάτων 60 Πλύσεις 1.2 kg

819419
Somat Σκόνη πλυντηρίου πιάτων για αστραφτερά και καθαρά πιάτα. Απορρυπαντικό, Προστασία Γυαλιού, Ενάντια στους λεκέδες από τσάι και καφέ. Η ισχυρή σύνθεση του Somat Classic Powder καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες και υπολείμματα, όπως το άμυλο και η πρωτεΐνη.
Πριν τη χρήση Δοσολογία: Κανονικά λερωμένα – 20 ml, Πολύ λερωμένα – 30 ml. 20ml – ca. 20g
Χώρα E.E.
Αποθήκευση Για αποθήκευση, διπλώστε το πάνω μέρος του σακουλιού και σφραγίστε το καλά. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία από 5°C μέχρι 40°C
Net Contents 1.2 kg
Ingredients Συστατικά μεταξύ άλλων (σύμφωνα με την νομοθεσία): 5 – 15%: Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο. <5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Φωσφονικές ενώσεις. Περιέχει επίσης: Ένζυμα, Aρωματικές ουσίες (Limonene).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επίσης, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μην χρησιμοποιείτε την σκόνη Somat στην προκαθορισμένη θήκη για αλάτι του πλυντηρίου σας.