Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Somat Ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων 25 τεμάχια 450 g

838529
Somat All In 1 Extra. Μια ταμπλέτα για όλους τους τύπους λεκέδων, Χωρίς φωσφορικά, ενισχυμένο με τη δύναμη του κιτρικού οξέως. Προσφέρει αστραφτερά πιάτα και συμβάλει στη προστασία του περιβάλλοντος.
Πριν τη χρήση Ανοίξτε την συσκευασία ακολουθώντας τα βελάκια. Δείτε τις φωτογραφίες δίπλα στο πακέτο. Για σκληρότητα νερού>21 dH, συνιστάται η χρήση ειδικού αλατιού. Τοποθετήστε την ταμπλετα στη θήκη του απορρυπαντικού. Μην τοποθετείτε την ταμπλέτα στο καλαθάκι με τα μαχαιροπίρουνα! Μην τοποθετείτε την ταμπλέτα στη θήκη για το ειδικό αλάτι.
Χώρα E.E.
Net Contents 10 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Συστατικά (σύμφωνα με τη νομοθεσία): 5 – 15%: Λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο. Φωσφονικές ενώσεις, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις. <5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άλλα συστατικά: Ένζυμα, Αρωματικές ουσίες (Limonene, Citral, Benzyl alcohol).
Contains Περιέχει: ΠΡΩΤΕΑΣΗ.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Περιέχει: ΠΡΩΤΕΑΣΗ. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 1401