Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Armitage Good Boy Σνακ με Κοτόπουλο Φλέτο για Σκύλους 80 g

756277
Μια συμπληρωματική τροφή για σκύλους
Πριν τη χρήση Δώστε ως λιχουδιά και βεβαιωθείτε ότι δίνεται στο σκύλο σας υπό επίβλεψη, επάνω σε επιφάνεια που δε λεκιάζει. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πάντοτε ένα μπόλ με μπόλικο καθαρόκαι φρέασκο νερό για το σκύλο σας. Δεν είναι κατάλληλο για κουτάβια κάτω των 4 μηνών. Αυτή το σακουλάκι μπορεί να περιέχει μια θήκη με αποξειδωτικό την οποία πρέπει να πετάτε και να μην ταΐζετε το σκύλο σας με αυτήν.
Additional Attributes Φτιαγμένο με 100% φυσικό κρέας στήθους κοτόπουλου. Μόνο 2% λίπος. Δεν περιέχει τεχνητές νόστιμες ουσίες όπως χρώματα, γεύσεις, συντηρητικά, πρόσθετα.
Αποθήκευση Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.
Net Contents 80 g
Ingredients Στήθος κοτόπουλου (90.7%), άμυλο ταπιόκα, γλυκερίνη, αλάτι.
Contains Αναλυτικά συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 58%, περιεκτικότητα σε λιπαρά 2%, ακατέργαστες διατροφικές ίνες 1%, ακατέργαστη τέφρα 5.5%, υγρασία 18%.
Allergy Info Προειδοποίηση: αυτό το προϊόν είναι συσκευασμένο σε ιστότοπο που χειρίζεται ξηρούς καρπούς και φιστίκια.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας