Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Pedigree Μπισκότα για Ενδυνάμωση Δοντιών Μεγάλων Σκυλιών 7 Τεμάχια

791144
Dentastix Daily Oral Care Τριπλή Δράση.
Πριν τη χρήση Μεγαλόσωνοι σκύλοι π.χ Λαμπραντόρ, πρσφέρετε 1 τεμάχιο την ημέρα. Δεν είναι κατάλληλο για σκύλους κάτω των 25Kg και για κουτάβια κάτω των 4 μηνών. Χρησιμοποιήστε το μέσα σε 14 ημέρες από το άνοιγμα. Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο, πόσιμο νερό.
Additional Attributes Μειώνει το σχηματισμό της πέτρας εώς και 80%. Καθαρίζει τα δισπρόσιτα δόντια. Ενισχύει την υγεία των ούλων.
Αποθήκευση Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται κλειστό σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Net Contents 7 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Σύνθεση: Δημητριακά, παράγωγα φυτικής προέλευσης, κρέας και ζωικά παράγωγα, μεταλλικά στοιχεία (εκ των οποίων 2.4% τριπολυφωσφορικό νάτριο), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, έλαια και λίπη. Πρόσθετες ύλες ανα Kg: Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Επταένυδρος θειικός ψευδάργυρος: 1045 mg / αισθητικές πρόσθετες ύλες: Άρωμα κοτόπουλου: 43 mg.
Contains Αναλυτικά στοιχεία: Πρωτεΐνη: 9.5/ ολικές λιπαρές ουσίες: 2.6/ ανόργανες ουσίες: 6.1/ ολικές ινώδης ουσίες: 2.4. ενεργειακή αξία: 325 kcal / 100g.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε τη σακούλα μακριά από μωρά, μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα για να αποφύγετε τον κίνδυνο ασφυξίας.