Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Αντισηπτικό Gel για τα Χέρια 50 ml

736883
Εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων. Χωρίς ξέβγαλμα. Είναι ιδανικό για χρήση όπου και αν βρίσκεστε.
Πριν τη χρήση Ρίξτε μια ποσότητα προϊόντος στην παλάμη σας (2ml) και τρίψτε ελαφρά τα χέρια μέχρι να στεγνώσουν. Χρησιμοποιείστε το ανάμεσα στα πλυσίματα. Χωρίς ξέβγαλμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Net Contents 50 ml
Ingredients Σε κάθε 100γρ προϊόντος περιέχονται 63γρ Αιθυλικής Αλκοόλης.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από θερμότητα / σπινθήρες / φλόγες / θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό.