Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Beauty Formulas Μάσκα Προσώπου από Άνθρακα 100 ml

826145
Beauty Formulas Clay Mask με ενεργό άνθρακα. Απορροφά περιττό λάδι και καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα και τραβάει τη βαθιά βρωμιά. Διαμορφωμένο με συνδυασμό φυσικού αργίλου Kaolin και ενεργού άνθρακα που συνδυάζονται για να λειτουργούν σαν μαγνήτης και να βγάλουν την βρωμιά και άλλες ακαθαρσίες από το δέρμα σας. Βοηθά στον καθαρισμό των πόρων σας αφήνοντας σας να αισθάνεστε βαθιά καθαροι και λαμπεροί.
Πριν τη χρήση Οδηγίες: Απλώστε σε καθαρό και ξηρό δέρμα. Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών, αφήστε το να στεγνώσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με καθαρό ζεστό νερό. Στεγνώστε το δέρμα.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Net Contents 100 ml
Ingredients Aqua (Water), Kaolin, Bentonite, Glycerin, Stearic Acid, Alcohol Denat, Charcoal Powder, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Sodium Cocoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, (Parfum contains: Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl-Ionone).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με καθαρό ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.