Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Beauty Formulas Ταινίες Καθαρισμού των Πότων της Μύτης 6 Τεμάχια

830032
BEAUTY FORMULAS Λωρίδες πόρων μύτης με ενεργό άνθρακα. Σχεδιασμένο για να αντλεί τη βαθιά βρωμιά. Βοηθά στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών και των ξεφλουδισμένων πόρων. Ένας εύκολος στη χρήση και αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση των σπυρακιών. Σας αφήνει να αισθάνεστε καθαρότεροι.
Πριν τη χρήση Πλύνετε το πρόσωπό σας / υγράνετε τη μύτη - πλύνετε καλά το πρόσωπό σας με σαπούνι, φροντίζοντας να είναι απαλλαγμένο από κρέμες, λοσιόν ή μακιγιάζ. Βρέξτε καλά τη μύτη σας. Η ταινία δεν θα κολλήσει σε ξηρή μύτη. Στεγνώστε τα χέρια και αφαιρέστε την ταινία από την πλαστική επένδυση. Απλώστε τη λωρίδα στην υγρή περιοχή της μύτης με τη λεία πλευρά προς τα κάτω, πιέζοντας προς τα κάτω για να εξασφαλίσετε καλή επαφή με το δέρμα. Αφήστε για περίπου 10-15 λεπτά. Πρεέπει να αισθάνεστε τη λωρίδα άκαμπτη καθώς στεγνώνει. Αφού στεγνώσει η λωρίδα, ξεφλουδίστε αργά και προσεκτικά την ταινία ξεκινώντας από τις άκρες και τραβώντας προς το κέντρο. Τυχόν υπολείμματα που απομένουν στο δέρμα μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με έκπλυση με καθαρό νερό.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Net Contents 6 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Propylene Glycol, Polyvinyl Alcohol (PVA), Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Charcoal Powder, Dipotassium Glycyrrhizate, Methylparaben.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: χρησιμοποιήστε αμέσως μετά την αφαίρεση από το μεμονωμένο φακελάκι. Μην το χρησιμοποιείτε σε περιοχές με κηλίδες, φλεγμονή ή ήλιο ή υπερβολικά ξηρό δέρμα. Μην το χρησιμοποιείτε σε περιοχές ευαίσθητες σε ταινίες, επιδέσμους ή απολέπιση μάσκας. Εάν η ταινία προσκολλάται πολύ στο δέρμα σας ή είναι επώδυνη για αφαίρεση, βρέξτε καλά την ταινία και ξεφλουδίστε προσεκτικά. Προτεινόμενη χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα και δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 3 φορές την εβδομάδα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μόνο για εξωτερική χρήση.