Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Beauty Formulas Χρυσή Μάσκα Προσώπου 1 Τεμάχιο

843345
BEAUTY FORMULAS Θρεπτική Χρυσή Μάσκα Προσώπου Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ. Η Honeycomb Gold Facial Mask βοηθά το δέρμα σας να αισθάνεται πιο σφριγηλό και πιο φρέσκο. Η μάσκα προσώπου BEAUTY FORMULAS διαμορφώνεται με ένα μείγμα ενυδατικών συστατικών για να εξασφαλίσει την ενυδάτωση του δέρματος και την παραμονή του σε υγιή κατάσταση. Το Υαλουρονικό νάτριο βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος βοηθώντας το δέρμα σας να αισθάνεται πιο σφριγηλό και πιο φρέσκο. Όλα αυτά παρέχονται στην καινοτόμο κηρήθρα μάσκα, απλώς τοποθετήστε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο, απολαμβάνοντας τα οφέλη καθώς χαλαρώνετε.
Πριν τη χρήση Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καθαρό και απαλλαγμένο από μακιγιάζ και κρέμες κ.λπ. ανοίξτε το φακελάκι και ξεδιπλώστε τη μάσκα. Τοποθετήστε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο διασφαλίζοντας ότι η κηρήθρα είναι προς τα έξω. Ρυθμίστε τη μάσκα για να βεβαιωθείτε ότι είναι επίπεδη στο πρόσωπο και τα μέρη της μύτης και των ματιών είναι στη σωστή θέση. Αφήστε για 10-20 λεπτά. Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε προσεκτικά τη μάσκα από τις άκρες και απορρίψτε την. Σκουπίστε απαλά την περίσσεια φόρμουλας από το δέρμα, χτυπώντας και τρίβοντας σε οποιοδήποτε υγρό.
Χώρα Νότια Κορέα
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Ingredients Aqua (Water), Glycerin, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Caprilyc/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Parfum (fragrance), Gold, Oryzanol, Tromethamine, Glyceryl Acrylate, Acrylic Acid Copolymer, Niacinamide, Ethylhexylglycerin, Squalene, PVM/MA Copolymer, Polysorbate 20, Butyphenyl Methylpropional, Disodium EDTA.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Αποφύγετε τη χρήση σε κηλίδες, σπυράκια, ερεθισμούς ή ηλιακά εγκαύματα. Σε περίπτωση ερεθισμού ή δυσφορίας ξεπλύνετε αμέσως και διακόψτε τη χρήση. Ζητήστε ιατρική συμβουλή εάν τα συμπτώματα επιμένουν. Προσέξτε να μην εισάγετε το προϊόν στα μάτια, εάν συμβεί αυτό ξεπλύνετε με καθαρό ζεστό νερό. Μόνο για εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιήστε μόνο όπως προορίζεται. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Απορρίψτε την ευθύνη. Μην ξεπλύνετε.