Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Beauty Formulas Χρυσό Τζέλ Ματιών 6 Τεμάχια

837715
BEAUTY FORMULAS Αναζωογονητικά επιθέματα Gold Eye Gel εμπλουτισμένα με κολλαγόνο. Καινοτόμα έμπλαστρα Hydro-Gel. Βοηθήστε τα μάτια σας να αισθανθούν αναζωογονημένα και εκλεπτυσμένα. Τα επιθέματα BEAUTY FORMULAS Gold Eye Gel έχουν σχεδιαστεί για να τονώνουν και να ανανεώνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Διαμορφωμένο με Εκχύλισμα Λεβάντας και Υδρολυμένο Κολλαγόνο που βοηθά στην επαναφόρτιση και ενδυνάμωση του δέρματος. Παραδίδεται σε ένα φανταστικό έμπλαστρο χρυσού τζελ Εύκολο στην εφαρμογή, απλώς χαλαρώστε και απολαύστε τα οφέλη.
Πριν τη χρήση Οδηγίες: Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καθαρό και απαλλαγμένο από μακιγιάζ και περιοχές κλπ. αφαιρέστε τα επιθέματα από τη συσκευασία και τοποθετήστε αμέσως κάτω από κάθε μάτι. Αφήστε για περίπου 20-25 λεπτά. Αφαιρέστε απαλά κάθε επίθεμα προσέχοντας να μην τραβήξετε το δέρμα. Μετά την αφαίρεση, κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή που έχει υποστεί επεξεργασία.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Net Contents 6 Pieces / Τεμάχια
Ingredients Aqua (Water), Glycerin, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Hydrolysed Collagen, Phenoxyethanol, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προφυλάξεις: Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.