Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Garnier Fresh-Mix Υφασμάτινη Μάσκα με Υαλουρονικό Οξύ 33 g

842823
Garnier SkinActive Hyaluron Shot Fresh-Mix Tissue Mask. Hyalouron Shot Fresh Mix Υφασμάτινη Μάσκα. Ανακαλύψτε την πρώτη Fresh Mix Υφασμάτινη Μάσκα**, που προσφέρει εντατική αίσθηση ενυδάτωσης σε 15 μόλις λεπτά. Το ένα τμήμα αποτελείτε από μια ενυδατική σύνθεση, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ σε ποσότητα ίση με ένα μπουκαλάκι ορού υαλουρονικού οξέος και το δεύτερο τμήμα της από μία υπεραπορροφητική μάσκα. Μόλις αναμειχθεί η ενυδατική σύνθεση με τη μάσκα, μετατρέπεται αμέσως σε μαλακό gel με απαλή υφή, που εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο και αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας. Κάνει την επιδερμίδα να είναι πιο μαλακή και ενυδατωμένη. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μετά από 15 λεπτά(1): η επιδερμίδα φαίνεται πιο ομοιόμορφη, ενυδατωμένη και δροσερή. Μετά από 1 εβδομάδα(2): η επιδερμίδα φαίνεται πιο φρέσκια, η ελαστικότητα της επανέρχεται και η λεπτές γραμμές μειώνονται. Δερματολογικά ελεγμένή. *Ποσότητα ορού 30 ml **Από τη Garnier. (1) Αυτοαξιολόγηση 62 γυναίκες μετά από 1 εφαρμογή (2) Αυτοαξιολόγηση 61 γυναίκες μετά από 3 εφαρμογές/εβδομάδα.
Πριν τη χρήση 1.Αναδυπλώστε τη συσκευασία. 2. Πιέστε τη συσκευασία και σπρώξτε το υγρό έως ότου σπάσει η προστατευτική γραμμή. 3. Πιέστε όλη τη ενυδατική σύνθεση προς το τμήμα της μάσκας, έως ότου βεβαιωθείτε ότι η μάσκα είναι πλήρως υγρή. 4. Ανοίξτε τη συσκευασία και εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας. Αφαιρέστε μετά από 15 λεπτά. Κάντε μασάζ με όσο προϊόν δεν έχει απορροφηθεί πλήρως ή αφαιρέστε με ένα βαμβάκι.
Χώρα Κίνα
Net Contents 33 g
Ingredients Aqua/Water, Glycerin, Propanediol, Betaine, Peg-40 hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Algin, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Cl 42090/Blue 1, Parfum/Fragrance (F.I.L. C220328/1).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας