Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Fa Αποσμητικό Σπρέι Pink Passion 150 ml

851101
Fa Pink passion Αποσμητικό για 48ώρη προστασία και άρωμα ροζ τριαντάφυλλου. Με active freshness complex που καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία. Χωρίς άλατα αλουμινίου.
Πριν τη χρήση Κρατήστε το όρθιο τουλάχιστον 15 εκ από την μασχάλη και ψεκάστε.
Χώρα Γερμανία
Αποθήκευση Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C.
Net Contents 150 ml
Ingredients Butane, Alcohol Denat, Propane, Isobutane, Triethyl Citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Caprylate, Butyloctanoic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Menthyl Aetate, Citronellol, Coumarin.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: Κατά τη θέρμανση μπορεί να εκραγεί. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζεται. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα η άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί, ακόμη και μετά τη χρήση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Να χρησιμοποιείται σε καλά αεριζόμενους χώρους. Χρησιμοποιείστε το με μικρούς ψεκασμούς. Μην ψεκάζετε στα μάτια.