Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Nivea Αποσμητικό σε Σπρέι Invisible Black & White 150 ml

761324
Προστασία από τους κίτρινους λεκέδες στα λευκά ρούχα και από τα λευκά σημάδια στα μαύρα, 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Συμβατότητα με την επιδερμίδα, δερματολογικά αποδεδειγμένη.
Πριν τη χρήση Κρατήστε το δοχείο σε απόσταση 15cm από την περιοχή της μασχάλης και ψεκάστε. Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένη ή πάσχουσα επιδερμίδα.
Χώρα Γερμανία
Additional Attributes 48 ώρες προστασία
Αποθήκευση Να διατηρείται μακριά από πηγές θερμότητας, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και από οποιαδήποτε πηγή ανάφλεξης. Να προφυλάσσεται μακριά από τις ακτίνες ηλίου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50 C.
Net Contents 150 ml
Ingredients Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, AluminumChlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum, Butylphenyl Methylpropional.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Δοχείο υπό πίεση: Κίνδυνος έκρηξης σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε προς την κατεύθυνση τυχόν φλόγας, πυρακτωμένου σώματος ή άλλης πηγής ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί η καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να διατηρείται μακριά από παιδιά.