Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Nivea Αποσμητικό Deo σε Σπρέι Pearl & Beauty 150 ml

485265
Αντιιδρωτικό Αποσμητικό. Συμβατότητα με την επιδερμίδα, δερματολογικά αποδεδειγμένη. Ομαλες & όμορφες μασχάλες. 0% αιθυλική αλκοόλη.
Πριν τη χρήση Κρατήστε το δοχείο σε απόσταση 15cm από την περιοχή της μασχάλης και ψεκάστε. Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένη ή πάσχουσα επιδερμίδα.
Χώρα Γερμανία
Additional Attributes 48 ώρες προστασία
Αποθήκευση Να διατηρείται μακριά από πηγές θερμότητας, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και από οποιαδήποτε πηγή ανάφλεξης. Να προφυλάσσεται μακριά από τις ακτίνες ηλίου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50 C.
Net Contents 150 ml
Ingredients Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Hydrolyzed Pearl, Talc, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Geraniol, Benzyl Alcohol.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κίνδυνος: Εξαιρετικά εύλεκτο aerosol. Δοχείο υπό πίεση: Κίνδυνος έκρηξης σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε προς την κατεύθυνση τυχόν φλόγας, πυρακτωμένου σώματος ή άλλης πηγής ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί η καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ηλίου. Μόνο άδεια δοχεία να δίνονται για ανακύκλωση. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Αποφύγετε τον παρατεταμένο ψεκασμό και την άμεση εισπνοή. Να διατηρείται μακριά απο παιδιά.