Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Nivea Black & White Invisible Αντι-Ιδρωτικό Σπρέι 150 ml

849073
Αντιιδρωτικό σπρέι για 48ωρη προστασία. 5 σε 1: είναι κατά των οσμών, ιδρώτα, λεκέδων, υπολειμμάτων και του ερεθισμού. Χωρίς αιθυλική αλκοόλη. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά αποδεδειγμένη.
Πριν τη χρήση Ανακινήστε καλάπριν την χρήση. Κρατήστε το δοχείο σε απόσταση 15 cm από την περιοχή της μασχάλης και ψεκάστε. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει τελίως.
Χώρα EE
Αποθήκευση Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C / 122°F.
Net Contents 150 ml
Ingredients Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl, Palmitate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Parfum.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κίνδυνος έκρηξης σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Να διατηρείται μακριά από πηγές θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζεται. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα, πυρακτωμένου σώματος ή σε άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Μόνο άδεια δοχεία να δίνονται για ανακύκλωση. Να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό που προορίζεται. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Μην το χρησιμοποιείται σε ερεθισμένη ή πάσχουσα επιδερμίδα. Αποφύγετε τον παρατεταμένο ψεκασμό και την άμεση εκπνοή. Να διατηρείται μακριά από παιδιά.