Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Aim White Now Οδοντόκρεμα 75 ml

751493
Η White Correct technology φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελο σας! Άμεσα, 1 τόνος λευκότερα δόντια. Κλινικά αποδεδειγμένο κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες. Με φθόριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από την λευκότητα των δοντιών. Το αποτέλεσμα λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.
Πριν τη χρήση Για παιδιά έως 6 ετών: χρησιμοποιείτε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού επιβλέποντάς το παιδί κατά το βούρτσισμα των δοντιών του, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα κατάποσης.
Χώρα Ελλάδα
Net Contents 75 ml
Ingredients Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, PEG-32, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, PVM/MA Copolymer, Mic, Trisodium Phosphate, Glycerin, Solium Laureth Sulfate, Lecithin, Caprylyl Glycol, Limonene, CI 7410, CI77891.
Contains Περιέχει: Φθοριούχο Νάτριο (1450 ppm F).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει λεκέδες σε κάποια υφάσματα.