Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Aquafresh Fresh & Minty Οδοντόκρεμα 2x75 ml

842858
Η Aquafresh Fresh & Minty είναι μια οδοντόκρεμα για όλη την οικογένεια με υπέροχη γεύση, που προσφέρει τριπλή προστασία. Με Sugar Acid Protection 24ώρης δράσης, που παρέχεται από το φθόριο*, προστατεύει από τα οξέα της πλάκας που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων, την βασική αιτία της τερηδόνας. Όταν βουρτσίζετε με την Aquafresh ενεργά μεταλλικά στοιχεία απορροφώντας από τα δόντια σας βοηθώντας στην ενδυνάμωση τους. Έτσι δημιουργείται μία ασπίδα που προστατεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας* από τις επιθέσεις των οξέων που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων. *με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα.
Πριν τη χρήση Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης. Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρείς φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά σας. Για παιδιά έως 6 ετών: Χρησιμοποιείτε ποσότητα μεγέθους μπιζελιού επιβλέποντας το παιδί κατά το βούρτσισμα των δοντιών του, έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότατα κατάποσης. Αν ληφθεί φθόριο από άλλες πηγές, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο ή το γιατρό.
Χώρα Ιταλία
Net Contents 2x75 ml
Ingredients Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Xantham Gum, Aroma, Titanium Dioxide, PEG-6/PEG-8, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Carrageenan, Limonene, CI73360, CI 74160.
Contains Περιέχει: Φθοριούχο νάτριο (1450ppm ¯F)
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.