Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Gum Οδοντόπαστα για παιδιά 2-6 Χρόνων 50 ml

858438
Η οδοντόκρεμα GUM Kids έχει σχεδιαστεί ειδικά με τον πατενταρισμένο συνδυασμό φθορίου και ισομαλτόζης για προηγμένη πρόληψη της τεριδόνας και την επαναμετάλλωση της αδαμαντίνης. Η απαλή βάση καθαρισμού είναι απαλή στα ούλα και στα νεογιλά δόντια των παιδιών.
Χώρα EE
Additional Attributes Με γεύση φράουλας.
Αποθήκευση Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύσετε μέχρι 6 μήνες.
Net Contents 50 ml
Ingredients Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Isomalt, Cellulose Gum, Disodium Phosphate, Aroma, Titanium Dioxide, Lauryl Glycoside, Sodium Saccharin, Methylparaben, Sodium Fluoride, Sodium Dihydrogen Phosphate, CI 73360.
Contains 0.11% w/w φθοριούχο νάτριο (500 ppm φθοριούχα ιόντα).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας