Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Listerine Zero Στοματικό Διάλυμα Cool Mint 500 ml 1+1 Δώρο

809278
Η χρήση του στοματικού διαλύματος LISTERINE® COOL MINT με ήπια γεύση δύο φορές την ημέρα: Καταπολεμά τα μικρόβια που προκαλούν οδοντική πλάκα και ουλίτιδα. Προσφέρει αίσθηση δροσερής αναπνοής που διαρκεί.
Πριν τη χρήση Για το άνοιγμα πιέστε το καπάκι και περιστρέψτε το. Για το κλείσιμο γυρίστε το καπάκι μέχρι να κουμπώσει. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Αδειάστε 20 ml (4 κουταλάκια του γλυκού των 5 ml) σε ένα ποτήρι, κάντε στοματοπλύσεις για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το. Για παιδιά 6 εώς 12 ετών χρησιμοποιήστε 10 ml διαλύματος.
Χώρα E.E.
Additional Attributes Χωρίς Αλκοόλ
Αποθήκευση Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μετά από το άνοιγμα χρησιμοποιείστε μέχρι 12 μήνες.
Net Contents 2x500 ml
Ingredients Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053
Contains Φθοριούχο Νάτριο (220 ppm F)
Allergy Info Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε συστατικό του.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην το καπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική βοήθεια. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά. Σταματήστε τη χρήση και ρωτήστε τον οδοντίατρο εάν εμφανιστεί στοματικός ερεθισμός. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.