Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne Οδοντόκρεμα Complete Protection 75 ml

785649
Καθημερινή ολοκληρωμένη προστασία. Κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση και καθημερινή προστασία για τα ευαίσθητα δόντια. Ενισχύει και δυναμώνει το σμάλτο, βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων από το σμάλτο, διατηρεί τα ούλα, αίσθηση καθαριότητας, προστατεύει από την πλάκα, αίσθηση φρεσκάδας.
Πριν τη χρήση Ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες χρήσης. Βουρτσίζετε καθημερινά, δυο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από 3 φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Μην χρησιμοποιείτε την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά του κουτιού είναι ανοιγμένα. Κλείστε το καπάκι μετά από κάθε χρήση για να προστατεύσετε το περιεχόμενο από την υγρασία.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Net Contents 75 ml
Ingredients Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, pentasodium triphosphate, aroma, sodium lauryl sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, stannous fluoride, cocamidopropyl betaine, Limonene, contiene fluoruro stannoso 0,454% (1100ppm fluoruro)
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος η γιατρός. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.