Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne Οδοντόκρεμα Repair & Protect 75 ml

760466
Sensodyne Repair & Protect οδοντόκρεμα, κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση και καθημερινή προστασία για τα ευαίσθητα δόντια, με Φθόριο. Η Sensodyne Repair & Protect με NovaMin, έχει μια μοναδική, κλινικά μελετημένη σύνθεση με ασβέστιο. Βοηθά στην αναδόμηση των ευαίσθητων σημείων με τα φυσικά δομικά στοιχεία των δοντιών. Ανακουφίζει από την ευαισθησία και σας βοηθά να απολαμβάνεται τη ζωή χωρίς να ανησυχείτε για τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών. Η οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect δημιουργεί ένα σκληρό κάλυμμα πάνω από τα ευαίσθητα σημεία των δοντιών και βοηθά στην ενίσχυση της αναδόμησης. Περιέχει φθόριο που βοηθά στην ενδυνάμωση των δοντιών. Επίσης, έχει δροσερή γεύση μέντας για να αφήνει στο στόμα σας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.
Πριν τη χρήση Πάντα να ακολουθάτε τις οδηγίες χρήσης. Χρησιμοποιείστε την δύο φορές την ημέρα για προστασία από την ευαισθησία που διαρκεί. Βουρτσίζετε τα δόντια σας καθημερινά, δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Μην χρησιμοποιείτε την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά του κουτιού είναι ανοιχτά.
Χώρα Ιταλία
Net Contents 75 ml
Ingredients Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosposilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene.
Contains Περιέχει: Φθοριούχο νάτριο (1450ppm ¯F).
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να μην χρησιμοποιείτε από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.