Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne Οδοντόκρεμα Repair & Protect Whitening 75 ml

776111
Κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση και καθημερινή προστασία για τα ευαίσθητα δόντια. Βοηθά στην αναδόμηση και στην προστασία των ευαίσθητων δοντιών. Περιέχει φθόριο που βοηθά στην ενδυνάμωση των δοντιών. Επίσης έχει δροσερή γεύση μέντας για να αφήνει στο στόμα μια αίσθηση καθαρότητας και φρεσκάδας.
Πριν τη χρήση Βουρτσίζετε καθημερινά, δυο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από 3 φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Μην χρησιμοποιείτε την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά του κουτιού είναι ανοιγμένα.
Net Contents 75 ml
Ingredients glycerin, peg-8, hydrated silica, calcium sodium phosphosilicate (novamin), cocamidopropyl betaine, sodium methyl cocoyl taurate, aroma, titanium dioxide, carbomer, sodium saccharin, sodium fluoride (1450 ppm tf), limonene.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος η γιατρός. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.