Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne Complete Protection Οδοντόβουρτσα Μαλακή 1 Τεμάχιο

800013
Sensodyne Complete Protection Συνδυασμός μαλακών τριχών για ολοκληρωμένο καθαρισμό. Η οδοντική ευαισθησία μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι τα δόντια σας είναι ευάλωτα, λόγω φθοράς του σμάλτου ή υποχώρηση των ούλων. Χάρης την μικρή κυρτή κεφαλή, τις μαλακές εξωτερικές αλλά και τις ευλύγιστες εσωτερικές τρίχες, η Sensodyne Complete Protection είναι κατάλληλη για άτομα με ευαίσθητα δόντια. Η Sensodyne συνιστάται από οδοντίατρους.
Πριν τη χρήση Για τον καθαρισμό των ευαίσθητων δοντιών και των ούλων συνιστάται να βουρτσίζετε τα δόντι σας δύο φορές την ημέρα με οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα Sensodyne Complete Protection. Συνιστάται να αντικαθιστάτε την οδοντόβουρτσα σας κάθε 3 μήνες.
Χώρα Κίνα
Net Contents 1 Piece / Τεμάχιο
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας