Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sensodyne ProSmalto Οδοντόκρεμα Μέντα 75 ml

701137
Sensodyne Pro Smalto με άρωμα μέντας. Καθημερινή προστασία για υγιές, πιο δυνατό και πιο προστατευμένο σμάλτο*. Προστατεύει το σμάλτο από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών. Η PROSMALTO χάρη στη μοναδική σύνθεση της, επιτρέπει στα μεταλλικά στοιχεία να εισχωρούν στην επιφάνεια του δοντιού και ενδυναμώνει ενεργά το σμάλτο καθιστώντας το πι δυνατό, πιο υγιές και προστατεύοντας το από τις επιδράσεις των οξέων. Το βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα με PROSMALTO βοηθά στην: -Προστασία των δοντιών από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα. -Προστασία από τη τερηδόνα. -Διατήρηση της υγείας των δοντιών και ούλων. -Καθαριότητα και φρεσκάδα του στόματος. Επίσης, PROSMALTO είναι κατάλληλη για άτομα με ευαίσθητα δόντια.
Χώρα UK
Net Contents 75 ml
Ingredients Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Limonene, Anise Alcohol.
Contains Περιέχει: Φθοριούχο νάτριο 0,315% w/w (1450ppm ¯F) και Νιτρικό Κάλιο 5% w/w.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Οδοντόκρεμα με φθόριο, πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης. -Βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρείς φορές ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. -Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν συμβουλευτείτε το γιατρό σας. -Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να μη χρησιμοποιείτε από παιδιά κάτω των 12 ετών, εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε την οδοντόκρεμα εάν τα πλαϊνά του κουτιού είναι ανοιγμένα.