Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Αλφαμέγα Κρεμοσάπουνο Βανίλια & Καραμέλα Ανταλλακτικό 1 L

830218
ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ανταλακτικό κρεμοσάπουνο Βανίλια & Καραμέλα. Το υγρό κρεμοσάπουνο Άλφαμεγα με υπέροχο άρωμα Vanilla Caramel, είναι ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό των χεριών σας. Ο πλούσιος κρεμώδης αφρός του καθαρίζει απαλά και προσφέρει μια βελούδινη αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Με ουδέτερο pH για το δέρμα.
Πριν τη χρήση Φυλάξτε την αντλία και χρησιμοποιήστε το αναλλακτικό.
Χώρα Ελλάδα
Net Contents 1 L
Ingredients Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Parfum, Glycol Distearate, Cocamide MIPA, Laureth-10, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone, Acetic Acid, CI 19140, CI 16255, CI 28440.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μόνο για εξωτερική χρήση.