Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Bien Αντιβακτηριακό Υγρό Σαπούνι για τα Χέρια και το Σώμα Wild Berries 1100 ML

804804
Αντιβακτηριακό σαπούνι, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και γλυκερίνη, για την εξωτερική υγιεινή και απαλή φροντίδα του σώματος και των χεριών. Ένα από τα σημαντικότερα μέσα για την παρεμπόδιση της ανάπτυξης των μικροβίων και των βακτηρίων. Με υπέροχο άρωμα. Για συχνή χρήση. Χωρίς paraben.
Πριν τη χρήση Τοποθετείστε μικρή ποσότητα στα χέρια ή σφουγγάρι, τρίψτε και ξεπλύνετε με άφθονο νερό για καθαρή και απαλή επιδερμίδα.
Χώρα E.E.
Additional Attributes ήπια φόρμουλα pH
Αποθήκευση Μετά από το άνοιγμα χρησιμοποιείστε μέχρι 12 μήνες.
Net Contents 1100 ml
Additives pH 5.5 - 6.0
Ingredients Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Alkyl Polyglycoside, Sodium Chloride, Benzalconium chloride, Preservative, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Citric Acid, Parfum, Colour
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με νερό. Δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν είναι τοξολογικά βλαβερό. Συστήνεται από δερματολόγους.