Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Ανταλλακτικό Αντιβακτηριδιακό Κρεμοσάπουνο Χαμομήλι 750 ml

821644
Μαλακό στο δέρμα, σκληρό σε μικρόβια. Καταστρέφει το 99,9% των μικροβίων, αλλά είναι επίσης κλινικά δοκιμασμένο για να διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο.
Πριν τη χρήση Μην γεμίζετε το άδειο μπουκάλι αν δεν το έχετε ξεβγάλει. Αδειάστε το υγρό κρεμοσάπουνο στο άδειο μπουκάλι του Dettol και βιδώστε ξαμά την αντλία. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν την χρήση. Βρέξτε τα χέρια σας και πιέστε την αντλία δύο φορές. Πλύντε τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, βεβαιώνοντας ότι καλύπτονται άπο σαπουνάδα. Μην ξενάτε τα ν΄θχια και τους αντίχειρες. Ξεβγάλτε καλά με νέρο.
Χώρα Κίνα
Αποθήκευση Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου
Net Contents 750 ml
Ingredients Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Acrylates/PEG 10 MALEATE/Styrene Copolymer, Citric Acid, Salicylic Acid, Parfum, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita Extract, Magnesium Nitrate, Methylchloirosothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσετε μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενήλικου. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωμάτιου.