Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Soft on Skin Hard on Dirt Αντιβακτηριδιακό Υγρό Σαπούνι Χερίων με Χαμομήλι 250 ml

816921
Νέο Dettol Υγρό κρεμοσάπουνο Χεριών απαλό στο δέρμα, σκληρό με τα μικρόβια. Επιτέλους, η φροντίδα και προστασία από τα βακτηρίδια που χρειάζεται η οικογένειά σας, με τη σιγουριά ότι τα χέρια σας είναι υγιεινά καθαρά. Η νέα αντιβακτηριδιακή σύνθεση εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βακτηρίδια και είναι απαλή με το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Πριν τη χρήση 1. Αφού σιγουρευτείτε ότι το καπάκι είναι σφιχτά κλειστό, γυρίστε την αντλία δεξιόστροφα για να ανοίξει. 2. Πιέστε την αντλία δύο φορές. 3. Πλύντε τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, βεβαιώνοντας ότι καλύπτονται από σαπουνάδα. Μην ξεχνάτε τα νύχια και τους αντίχειρες. Ξεβγάλτε καλά με νερό. Μην γεμίζετε το άδειο μπουκάλι αν δεν το έχετε ξεβγάλει.
Net Contents 250 ml
Ingredients Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Acrylates/Styrene Copolymer, Citric Acid, Salicylic Acid, Parfum, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσετε μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενήλικου. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωμάτιου.