Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Soft on Skin Hard on Dirt Αντιβακτηριδιακό Υγρό Σαπούνι Χερίων Soothe Ανταλλακτικό 750 ml

774105
Νέο Dettol Υγρό κρεμοσάπουνο Χεριών απαλό στο δέρμα, σκληρό με τα μικρόβια. Επιτέλους, η φροντίδα και προστασία από τα βακτηρίδια που χρειάζεται η οικογένειά σας, με τη σιγουριά ότι τα χέρια σας είναι υγιεινά καθαρά. Η νέα αντιβακτηριδιακή σύνθεση εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βακτηρίδια και είναι απαλή με το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
Πριν τη χρήση Μην γεμίζετε το άδειο μπουκάλι αν δεν το έχετε ξεβγάλει. Αδειάστε το υγρό κρεμοσάπουνο στο άδειο μπουκάλι του Dettol και βιδώστε ξανά την αντλία. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν τη χρήση. Βρέξτε τα χέρια σας και πιέστε ην αντλία δύο φορές. Πλύντε τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, βεβαιώνοντας ότι καλύπτονται από σαπουνάδα. Μην ξεχνάτε τα νύχια και τους αντίχειρες. Ξεβγάλτε καλά με νερό.
Χώρα Κίνα
Net Contents 750 ml
Ingredients Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Salicylic Acid, Lavender Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Tetrasodium EDTA, Coumarin, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, CI 60730.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσετε μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενήλικου. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωμάτιου.