Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dr. Fischer Comb & Care Παιδικό Μαλακτικό Μαλλιών 500 ml

481846
Fischer Comb & Care® Forte Children's Conditioner. Ενισχυμένη φόρμουλα, βέλτιστη θεραπεία και χωρίς δάκρυα. Η Νο.1 Υγιεινή γραμμή φροντίδας μαλλιών για παιδιά! Superior Herbal Complex με δενδρολίβανο, Neem, Tea Tree & Quassia. -Φυσική εναλλακτική λύση φυτικής προέλευσης για την υγιεινή των μαλλιών. - Προστατευτικά για υγιή μαλλιά και χωρίς προβλήματα. -Προ-βιταμίνη B5 για θρεπτική ενυδάτωση. - Μοναδική φόρμουλα για μαλλιά χωρίς κόμπους για εύκολη διαχείριση των μαλλιών. Comb & Care®, για φυσικά καθαρά μαλλιά. Η προσεκτική καθημερινή περιποίηση, με μια χτένα με ωραία δόντια, ακολουθώντας τον Dr. Fischer Comb & Care, είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική υγιεινή των μαλλιών.
Πριν τη χρήση Οδηγίες: Βρέξτε τα μαλλιά, εφαρμόστε το Comb & Care Forte Shampoo. Ξεπλύνετε καλά μετά από 2-3 λεπτά. Ακολουθήστε χτενίζοντας τα μαλλιά για περίοδο 2 λεπτών από τις ρίζες προς τα κάτω, ενώ είναι νωπά ή μετά από το στέγνωμα των μαλλιών με την πετσέτα. Για να ολοκληρώσετε την υγιεινή των μαλλιών του παιδιού σας και για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με το Comb & Care Forte Conditioner.
Χώρα Ισραήλ
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στο Ισραήλ. Dr Fisher SA/NV Ave. Louise 149, Βρυξέλλες 1050, Βέλγιο.
Net Contents 500 ml
Ingredients Water (Aqua), Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Vinegar, Polysorbate-80, Quassia Amara Wood Extract, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Melia Azadirachta Seed Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Iodopropynyl Butylcarbamate.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: Μόνο για εξωτερική χρήση. Αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για την προβλεπόμενη χρήση του και σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω. Απαγορεύεται η κατάποση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από παιδιά εκτός αν είναι υπό την επίβλεψη ενηλίκων. Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση γνωστής ευαισθησίας σε ένα από τα συστατικά του προϊόντος.