Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Dettol Σπρέι Γενικού Καθαρισμού με Άρωμα Μήλο 500 ml

488122
Κάντε περισσότερα για την υγεία, χρησιμοποιώντας το πολυκαθαριστικό Dettol Power & Fresh ADVANCE, για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τις επιφάνειες του σπιτιού σας. Αυτό το προϊόν έχει τριπλή καθαριστική δύναμη κατά των καθημερινών σκληρών λεκέδων (λίπη, καμένο φαγητό και υπολείμματα σαπουνιού) και εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, όπως το E.Coli αλλά και ιούς όπως ο Ιός της γρίπης. Επίσης, αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας. Κατάλληλο για επιφάνειες κουζίνας, Επιφάνειες στράγγισης, Ντουζιέρες, Εστίες κουζίνας, Νεροχύτες, Μπανιέρες και βρύσες, Νιπτήρες, Πατώματα, Καθίσματα τουαλέτας.
Πριν τη χρήση Γυρίστε το ακροφύσιο στη θέση “ON”. Κρατώντας το μπουκάλι όρθιο, ψεκάστε από απόσταση 20-25εκ. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά, καθαρίστε σκουπίζοντας και μετά ξεβγάλτε. Δοκιμάστε το προϊόν πάντα πριν τη χρήση, αφήνοντάς το για 5 λεπτά σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δεν φαίνεται. Ακατάλληλο για πορώδεις επιφάνειες όπως μάρμαρα, ξύλο, βαμμένες επιφάνειες, επιφάνειες εμαγιέ, μεταλλικές ή επιχρυσωμένες επιφάνειες. Μην το αφήνετε σε επαφή με πλαστικό για πολύ χρόνο. Ξεπλύνετε καλά με νερό τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με φαγητό. Χρησιμοποιήστε το μόνο σε σκληρές μη-πορώδεις επιφάνειες και ξεβγάλτε καλά με νερό.
Κατασκευαστής Διανομέας στην Κύπρο: ARGOSY TRADING Company LTD, CTC National Distribution Center Industrial Area, Pera Chorio Nisou, P.O. Box 21355, 1507 NICOSIA, CYPRUS. Telephone: (+357) 22741000
Net Contents 500 ml
Ingredients Ανά 100g υγρού, περιέχονται 0,11g Benzalkonium chloride (CAS 68424-85-1).
Contains <5% μη ιονικά επιφανειοδραστικά. Απολυμαντικό, Άρωμα, Hexyl Cinnamal.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Κρατήστε το μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777.