Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Υγρό Απυλυμαντικό με άρωμα πεύκου 1 L

797497
Tesco Thick απολυμαντικό πεύκο 1 λίτρο. Σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων. Ισχυρή φόρμουλα. Για χρήση σε όλο το σπίτι.
Πριν τη χρήση Προετοιμασία και χρήση Η διάλυση του υγρού να γίνεται σε καθαρό δοχείο. Τα βαριά λερωμένα αντικείμενα πρέπει να ξεπλένονται καθαρά πριν απολυμάνθουν (1 καπάκι είναι περίπου 30 ml). Γενική απολύμανση: Χρησιμοποιήστε 4 καπάκια ανά 5 λίτρα κρύου νερού (δηλαδή ένα μέρος απολυμαντικό έως 50 μέρη νερού) για πατώματα, τοίχους, πλακάκια και άλλες επιφάνειες. Σκουπίστε τις επιφάνειες και αφήστε να στεγνώσει στον αέρα. Τουαλέτες, νεροχύτες και αποχετεύσεις: Ρίξτε 3 καπάκια αραιωμένο απολυμαντικό γύρω από το μπολ της τουαλέτας, τους νεροχύτες και τους αγωγούς. Αφήστε για τουλάχιστον 10 λεπτά. Πλυντήριο ρούχων: Χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα 4 καψών ανά 5 λίτρα κρύου νερού για να μουλιάσετε τις πάνες, τα σεντόνια και τα μαντήλια πριν από το πλύσιμο. Ασφαλές για χρήση με σηπτικές δεξαμενές. Μην αναμιγνύετε με άλλα χημικά. Μην χρησιμοποιείτε σε αραιώσεις μεγαλύτερα από 1 μέρος απολυμαντικό έως 50 μέρη νερού.
Χώρα Ηνωμένο Βασίλειο
Κατασκευαστής Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εισαγωγέας: Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική ΛΤΔ, Ταχ. Κιβ. 27879, 2433 Λευκωσία. Τηλ.: 77000088.
Αποθήκευση Κρατήστε το μπουκάλι σε όρθια θέση και φυλάξτε το μακριά από παιδιά σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Net Contents 1 L
Αρ.Παρτίδας No: B1144
Ingredients Συστατικά: <5% Μη Ιονικές Επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει επίσης: Απολυμαντικό: Benzalkonium Chloride 1,27 g ανά 100 g, Άρωμα, Limonene. Συμμορφώνεται με το BS EN 1276.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν απαιτείται ιατρική συμβουλή, έχετε στη διάθεσή σας δοχείο ή ετικέτα προϊόντος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Πλύνετε καλά τα χέρια μετά το χειρισμό. Αποφύγετε την απελευθέρωση στο περιβάλλον. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. Κρατείστε μακριά από τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, εάν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνετε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν ο ερεθισμός των ματιών επιμένει: Ζητήστε ιατρική συμβουλή / προσοχή. Τα άτομα με ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο δέρμα θα πρέπει να αποφύγουν την παρατεταμένη επαφή με αυτό το προϊόν. Μην καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή ή τηλ στο Κέντρο Δηλητηριάσεων και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. Απορρίψτε το περιεχόμενο / δοχείο σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις για τη διάθεση αποβλήτων.