Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Cillit Bang Καθαριστικό με Χλωρίνη 750 ml

720471
Λόγω του ότι μια φόρμουλα που εμπεριέχει μόνο χλώριο απολυμάινει αλλά δεν καθαρίζει όλους του λεκέδες, αναπτύξαμε την Cillit Bang Υπερκαθαριστική φόρμουλα Χλωρίου. Η σύνθεσή του συνδυάζει Χλώριο με καθαριστικούς παράγοντες για εκπληκτικά αποτελέσματα. Το χλώριο εξουδετερώνει τα βακτηρία σε λίγα λεπτά και οι καθαριστικοί παράγοντες εξαφανίζουν ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι κάθε μέρα. Καθαρίζει 10 φορές καλύτερα σε σχέση με το καθαρό χλώριο. Εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηρίων. Ιδανικό για: Πλακάκια μπάνιου, αρμούς σε τοίχους, σωληνώσεις μπάνιου, νιπτήρες, μπανιέρες, κουρτίνες μπάνιου, τουαλέτες, εστίες φούρνου, κεραμικές πλάκες, πόρτες ψυγείου, κάδους απορριμμάτων, επιχρωμιωμένα υλικά, σιφώνια.
Πριν τη χρήση 1. Περιστρέψτε το ακροφύσιο στη θέση “ON”. Κρατήστε το μπουκάλι στην ευθεία και 20εκ. μακριά από την στοχευμένη περιοχή και μετά ψεκάστε. 2. Αφήστε το να δράσει το πολύ για 5 λεπτά για να εξουδετερωθεί το 99.9% των βακτηρίων. Ξεπλύνετε καλά με νερό. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε καλά το σφουγγάρι / πανί σας. Δεν συνίσταται για τις επιφάνειες: ρούχα, υφάσματα, χαλιά, ξύλο, καουτσούκ, βυνίλιο, βαμμένες επιφάνειες και ταπετσαρίες, μάρμαρο, γρανίτη, αλουμίνιο, ορείχαλκο ή χαλκό. Σε περίπτωση επαφής με αυτά τα υλικά, ξεπλύνετε αμέσως με νερό. Η παρατεταμένη επαφή με μέταλλο, παλιά πορσελάνη, λαμιναρισμένο πλαστικό μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό. Πάντα να το δοκιμάζετε σε ένα δυσδιάκριτο σημείο πριν τη χρήση, για να διασφαλίζετε την καταλληλόλητα για την επιφάνεια.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παρασκευάζεται στην Ε.Ε. RECKITT ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ ΕΛΛΑΣ Hygiene Home A.B.E.E. Τάκη Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά. Διανομέας Κύπρου: CTC ARGOSY TRADING COMPANY LTD.
Net Contents 750 ml
Contains Ανά 100γρ προϊόντος περιέχονται 2,19γρ υποχλωριώδες νάτριο. <5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο. Απολυμαντικό. Άρωμα. Υδροξείδιο του νατρίου. Νερό.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές για την υδρόβια ζωή με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μπορεί να είναι διαβρωτικό για τα μέταλλα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το χρησιμοποιείτε μαζί με άλλα προϊόντα. Μπορεί να απελευθερώνει επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό.