Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sanitas Πανάκια Στεγνού Καθαρισμού για Δάπεδα 20 Ανταλλακτικά Πανάκια

859943
SANITAS πανάκια στεγνού καθαρισμού για δάπεδα. 20 Ανταλλακτικά Πανάκια. Εγκλωβίζει τη σκόνη με μία κίνηση. Ιδιότητες: Είναι φτιαγμένα από τρισδιάστατες, μαλακές μικροΐνες ηλεκτροστατικής δράσης που μαγνητίζουν σκόνη με μία κίνηση. Με βαθιά αυλάκια στην επιφάνεια για να παγιδεύουν τα χνούδια, τρίχες κτλ. χωρίς να αφήνουν πίσω τους υπολείμματα.
Πριν τη χρήση Ιδανικά για στεγνό ξεσκόνισμα σε όλα τα δάπεδα όπως πλακάκια , γρανίτης, μάρμαρο, ξύλο κτλ. Εφαρμόζουν στην σκούπα στεγνού καθαρισμού SANITAS ή σε κάθε άλλη σκούπα του εμπορίου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να καθαρίσετε τοίχους και άλλες μεγάλες επιφάνειες. Συστήνεται η αλλαγή φτερών μετά από κάθε χρήση για αποφυγή ανάπτυξης μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων.
Κατασκευαστής Γρ. Σαράντη ΑΒΕΕ Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι. Τηλ.: 210 6173000. Γραμμή επικοινωνίας καταναλωτή (GR): 801 11 72726847.
Net Contents 20 Pieces / Τεμάχια
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προφυλάξεις: Κρατείστε μακριά από παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε σε ζεστές επιφάνειες. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε οθόνη Η/Υ ή τηλεόραση. Αποφύγετε τη χρήση με οποιοδήποτε υγρό ή σε βρεγμένη επιφάνεια. Μην πετάτε στη λεκάνη της τουαλέτας.