Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Sanitas Μεγάλα (8.5-9) Γάντια Γενικής Χρήσης 1 ζευγάρι

858919
SANITAS μικρά (6,5-7) γάντια γενικής χρήσης με βαμβακερή επένδυση. Τα γάντια γενικής χρήσης SANITAS διαθέτουν το κατάλληλο πάχος και ειδική αντιολισθητική υφή ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να μην γλιστράνε, χαρίζοντας σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σας κατά τη χρήση. Με ειδική βαμβακερή επένδυση για άνεση στη χρήση.
Πριν τη χρήση Ιδανικά για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού (πλύσιμο πιάτων, σφουγγάρισμα κτλ). Κατάλληλα επίσης και για χρήση εκτός σπιτιού (αυλή, μπαλκόνια κτλ). Για να διατηρήσετε τα γάντια σας σε καλή κατάσταση για περισσότερο καιρό, μετά από κάθε χρήση ξεβγάλτε τα με άφθονο νερό και στεγνώστε τα μακριά από τον ήλιο ή άλλες εστίες θερμότητας. Επίσης αποφύγετε την επαφή με πετρέλαιο, νέφτι, παραφίνη και λοιπά διαλυτικά.
Χώρα Κίνα
Κατασκευαστής Παράγεται στην Κίνα, για της Γρ. Σαράντη ΑΒΕΕ Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 26, 151 25 Μαρούσι. Τηλ.: 210 6173000. Γραμμή επικοινωνίας καταναλωτή (GR): 801 11 72726847.
Net Contents 1 Pair / Ζευγάρι
Ingredients Από 100% φυσικό Latex.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προφυλάξεις: Το προϊόν αυτό περιέχει φυσικό Latex που μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε άτομα που έχουν αλλεργία στο Latex.