Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Tesco Γάντια Κουζίνας Μεσαία 1 Ζευγάρι

853382
Tesco μέτρια λαστιχένια γάντια για πλύση πιάτων. Κατασκευασμένα από φυσικό καουτσούκ, αυτά τα ελαφριά γάντια είναι ιδανικά για οικιακές εργασίες καθαρισμού, όπως πλύσιμο πιάτων. Σχεδιασμένα με προσαρμοσμένη εφαρμογή, διαθέτουν πολυτελή βαμβακερή επένδυση για άνεση. Η τακτική χρήση προστατεύει τα χέρια και τα νύχια σας από νερό και χημικές ουσίες που περιέχονται στα απορρυπαντικά καθαρισμού.
Πριν τη χρήση Ξελύνετε με καθαρό νερό και αφήστε να στεγνώσει. Αποφύγετε την επαφή με βενζίνη, παραφίνη, νέφτι, διαβρωτικές χημικές ουσίες και παρατεταμένη επαφή με γράσο.
Χώρα Μαλαισία
Κατασκευαστής Παράγεται στη Μαλαισία. Εισαγωγέας: Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική LTD, Τ.Θ. 27879, 2432 Λευκωσία, Κύπρος. Τηλ .: 77000088.
Net Contents 1 Pair / Ζευγάρι
Ingredients Κατασκευασμένα από φυσικό καουτσούκ.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Μόνο για οικιακή χρήση. Η φυσική πρωτεΐνη από καουτσούκ μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Αποφύγετε την επαφή με βενζίνη, παραφίνη, νέφτι, διαβρωτικές χημικές ουσίες και παρατεταμένη επαφή με γράσο.