Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Biff Καθαριστικό Μπάνιου Pro Nature 750 ml

832485
Biff ProNature με 99.9% φυσικά συστατικά, όχι μόνο αφαιρεί την πέτρα και τη βρωμιά από τις επιφάνειες του μπάνιου – αλλά είναι και φιλικό προς το περιβάλλον με επιβεβαίωση από τον οργανισμό Blue Angel. Το μπουκάλι του του προϊόντος αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό και είναι ανακυκλώσιμο. Με τη χρήση ευκόλως διασπωμένων τασιενεγών και πρώτων υλών από βιώσιμες καλλιέργειες, το νερό και το περιβάλλον προστατεύονται. Υγιεινή καθαριότητα για όλες τις επιφάνειες* του μπάνιου. Κατάλληλο για βρύσες, νεροχύτες, πλακάκια, ολόκληρη την τουαλέτα και για ευαίσθητες επιφάνειες όπως ακρυλικό ή πλαστικό. Με τασιενεργά συστατικά από πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης. Οι επιφανειοδραστικές ουσίες του Biff είναι εύκολα, γρήγορα και πλήρως βιοδιασπώμενες (OECD 301 τεστ και συμπληρωματικό τεστ μεταβολιτών). *Μην το χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο ή ασβεστόλιθο. Για μπανιέρες από εμαγιέ, κάνετε πρώτα μια δοκιμή σε ένα δυσδιάκριτο σημείο. Πριν την εφαρμογή, βρέξτε τους αρμούς στα κεραμικά με νερό. Αφήστε το απορρυπαντικό να δράσει μέχρι και 5 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.
Πριν τη χρήση Ψεκάστε, αφήστε να δράσει και μετά ξεπλύνετε με νερό ή με βρεγμένο πανί. Πρακτική εφαρμογή χάρη στην λειτουργία σπρέι ή αφρού. Μην το χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο ή ασβεστόλιθο. Για μπανιέρες από εμαγιέ, κάνετε πρώτα μια δοκιμή σε ένα δυσδιάκριτο σημείο. Πριν την εφαρμογή, βρέξτε τους αρμούς στα κεραμικά με νερό. Αφήστε το απορρυπαντικό να δράσει μέχρι και 5 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.
Χώρα E.E.
Κατασκευαστής Παράγεται στην Ε.Ε για την GPM-HENKEL LTD. Διανέμεται στην Κύπρο από: GPM-HENKEL LTD, Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, Λευκωσίας 1, 2540. Τηλ: 22884444. Τηλέφωνο Κέντρο Δηλητηριάσεων: 1401
Net Contents 750 ml
Ingredients Συστατικά (σύμφωνα με της συστάσεις της Ε.Ε): <5%: Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άλλα συστατικά: Αρωματικές ουσίες.
Αποποίηση ευθυνών Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προσοχή: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Αποφύγετε να αναπνέετε εκνεφώματα. Μην αναμιγνύετε το προϊόν με άλλα καθαριστικά. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο.